تا سال 1990، MSF معمول ترین روش برای شیرین سازی آب دریا بود. در فرایند MSF جریانی از آب دریای گرم شده در یک مجرا وجود داشته که این مجرا می تواند تا 40 محفظه یا مرحله رادر برداشته باشد و هر مرحله در فشاری کمتر از فشار مرحله قبلی کار می کند.
فشار پایین تر موجب می شود که آب داغ دریا، به مجرد ورود به مرحله جدید شروع به جوشیدن نماید. این عمل جوشیدن سریع و شدید، بخشی از آب دریا را بی درنگ تبخیر کرده یا به طور ناگهانی به بخار تبدیل می نماید. فرایند تبخیر ناگهانی ( یا فلاشینگ ) آب دریا را که غلیظ شده، سرد می کند و اجازه می دهد تا با محیط جدید محفظه ( مجاور ) به تعادل ترمودینامیکی برسد. بخار ناگهانی به سرعت بالا رفته و از میان فیلتر عبور می کند تا قطره های آب شور که همراه آن هستند، حذف شوند. بخار پاک و تمیز از اطراف لوله های حاوی آب سرد دریا، عبور می نمایند به طوری که متراکم شده به آب خالص و مقطر تبدیل می شود.
ادامه مطلب را می توانید در تبخیر ناگهانی چند مرحله ای بخوانید.
آب ,مرحله ,دریا ,کند ,بخار ,تبخیر ,آب دریا ,می کند ,عبور می ,دریا را ,ناگهانی به
درباره این سایت